Окупанти вказують фермерам, що сіяти, і куди збувати врожай

За матеріалами інтернет-видань 01.05.2022 2437

У Троїцькому районі  Луганщини так званий  «міністр агропромислової політики ЛНР»  провів збори з керівниками агропромислових підприємств. Він  вимагав обов’язкової «перереєстрації» фермерів у псевдореспубліці і  забезпечення посіву пшениці замість соняшників, які традиційно вирощувались на цих територіях.  Цю інформацію 29 квітня оприлюднила на своїй сторінці у FB Уповноважена  Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова.
За словами Людмили Денісової, збут зерна має здійснюватись виключно обраному бандформуванням «ЛНР» агрохолдингу.
Серед населення Троїцького району розповсюджується інформація щодо проведення референдуму 15.05.2022 року про приєднання до рф.
Водночас окупаційна влада рф на тимчасово окупованій території Донецької області вдалась до планування та «узаконення» привласнення майна громадян України.
Як зазначає Людмила Денісова,  голови підприємств мають упродовж певного терміну надати всю відповідну документацію для перевірки в органи окупаційної влади.
Якщо особа відмовляється надавати документи, реєструватися або робити грошові виплати до «бюджету», до неї застосовуватимуться санкції - перевірка на «захист інтересів республіки».
 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ