Газета Асоціації фермерів та приватних землевласників Дніпропетровської області
Фермер Придніпров'я

Оперативна інформація Генштабу ЗСУ на 6 ранку 3 травня

За матеріалами інтернет-видань 03.05.2022 720
прапор України, Війна, руїни, Київська область

Розпочалася 69-та доба героїчного спротиву Українського народу російському воєнному вторгненню.

У місті Богучар Воронезької області, в період з 27 квітня по 2 травня було знято зі зберігання сімнадцять танків і шістдесят БМП-1. Техніка відправлена на тимчасово зайняті російськими військами українські території.

На Слобожанському напрямку ворог продовжував обстріли Харкова та прилеглих населених пунктів. На Ізюмському напрямку ворог продовжив обстрілювати підрозділи військ ЗСУ.

У Донецькому напрямку основні зусилля ворога продовжують зосереджуватися на встановленні повного контролю над населеними пунктами Рубіжне і Попасна і просуванні в напрямку населених пунктів Лиман і Слов'янськ.

руїни, обстріл, будинок, Донецька область, війна

Також повідомляється, що за попередню добу підрозділами протиповітряної оборони Повітряних Сил і сухопутних військ були вражені 7 БПЛА "Орлан-10" і один БПЛА "Форпост".

На території Донецької та Луганської областей за минулу добу відбито 12 атак ворога, знищено 6 танків, 5 артилерійських систем, 22 одиниці бойової броньованої техніки та 8 одиниць автомобільної техніки противника.

Ворог несе втрати і на інших напрямках.

В  тимчасово зайнятих агресором містах і селах активно продовжує розвиватися рух опору.

українці, прапор України

До цього додамо інформацію голови Луганської ОВА Сергія Гайдая:

- В Луганській області російські окупанти знищили будинок місцевого фермера, обстрілявши його з БТР за те, що чоловік відмовився віддавати їм свою сільськогосподарську техніку.Загарбники вирішили створити "колгосп" у Сватовому. Вони провели для населення збори, де повідомили, що вся фермерська техніка тепер переходить у комунальну власність.

Разом переможемо! Слава Україні!


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ
Фермер придніпров'я

Новини Дніпропетровської області , надзвичайні події районів і громад ОТГ Дніпропетровщини сьогодні, головна інформація про ринок землі в Україні, сільські новини та інформація про коронавірус, останні аграрні і кримінальні повідомлення - щодня читайте на сайті обласної газети "Фермер Придніпров'я".

Сайт вітає передрук, як повний, так і частковий, за умови зазначення відкритого гіперпосилання на не нижче другого абзацу тексту з передруком або частковим передруком публікації.
Використання текстової та графічної інформації сайту можливе лише за умови активного гіперпосилання на газету "Фермер Придніпров'я"