Ощадбанк видаватиме аграріям кредити на розмінування полів

За матеріалами інтернет-видань 06.12.2023 244
Ощадбанк видаватиме аграріям кредити на розмінування полів
Завдяки новому продукту Ощадбанку «Посівна без мін» агровиробники на деокупованих територіях та навіть у зоні, наближеній до бойових дій, можуть отримати до 150 млн. грн позики на оплату послуг сертифікованих операторів протимінної діяльності для розмінування земель сільськогосподарського призначення.
Ставка за кредитом становить до 3% річних у гривні на строк до 3 років із пільговим періодом до 12 місяців, коли можна не сплачувати суму основного боргу. Можливе фінансування без застави, проте порука власника є обов’язковою.
Особливістю продукту є можливість поєднання з державними програмами, за якими Ощад активно фінансує агроклієнтів. Йдеться про «Доступні кредити 5-7-9%» та програму портфельних гарантій, яка суттєво лібералізує вимоги до застави.
Довідково: Для забезпечення потреб аграріїв, у тому числі посівної кампанії, станом на середину листопада Ощадбанк надав загалом понад 4 тисячі кредитів на загальну суму 10 млрд грн. Підтримка аграрного бізнесу як частина забезпечення продовольчої безпеки країни належить до стратегічних напрямів роботи Ощаду під час повномасштабної війни.
 
 
 

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ