Після «яєць по 17» і відставки Резнікова є позитивні зміни, - ЦПК

За матеріалами інтернет-видань 11.04.2024 294
Після «яєць по 17» і відставки Резнікова є позитивні зміни, - ЦПК
   Центр Протидії Корупції, сторінка ФБ.
   Завдяки скандалу з "яйцями по 17" ми всі разом з вами вже досягли дуже важливих змін. Звісно, роботи ще справді багато, тому іноді всі ми впадаємо у відчай і здається, що нічого не змінюється.
   Але нова стаття The Wall Street Journal - гарний привід подивитися на перші результати. І ось частина з них.
   Державний оператор тилу (ДОТ) вже зекономив понад 3 млрд грн для держави. Славнозвісні яйця завдяки ДОТ тепер коштують державі 5 грн, а не 17, як раніше. За штуку, а не за міфічний "кілограм", про який облудно розповідав ексміністр Резніков.
   Керівником Агенції оборонних закупівель стала Марина Безрукова. Серед її задач зараз, як розповідає вона у статті, — закуповувати зброю напряму від виробника, а не у "прокладок", та контрактами на три роки, а не на рік.
   Так ми матимемо більше зброї за менші гроші і стабільні поставки замість того, щоб просто забирати останнє зі складів. Уявіть собі - за всі роки незалежності та за керівництва Резнікова цим питанням просто ніхто не займався.
   На жаль, поки що далеко не всі у владі в Україні розуміють - їхні намагання вкрасти сьогодні в ЗСУ дуже впливають на нашу підтримку на Заході. І вже допомагають нашим опонентам серед республіканців у США затримувати допомогу Україні на 60 млрд доларів.
   У цей же час деякі досі перекладають відповідальність за ці корупційні скандали на... громадськість та журналістів, які виявляють корупцію. А не на тих осіб у владі, які цю корупцію створюють! І корупційні дії яких прямо впливають на те, скільки зброї та ресурсів отримують наші хлопці і дівчата на передовій.
   Тож роботи ще багато. Тому не зупиняємося. Але точно розуміємо - на Заході позитивні зміни в Україні точно бачать.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ