Всесвітньовідомі насіннєві компанії безкоштовно надали 10 тонн насіння українським домогосподарствам

За матеріалами інтернет-видань 11.04.2024 288
Всесвітньовідомі насіннєві компанії безкоштовно надали 10 тонн насіння українським домогосподарствам

Всеукраїнська асоціація громад разом із Програмою USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО)  у координації з насіннєвими  компаніям, а також з «Новою поштою» у межах проекту «Згуртовані громади» продовжила цього року  програму з безкоштовного забезпечення насінням постраждалих від війни громад та вимушених переселенців.
До проєкту долучилися компанії Bayer, Gowan Seeds, Enza Zaden, Syngenta.
Наразі триває безкоштовна роздача насіння овочів родинам, що потребують підтримки. Загалом 10 тонн насіння різних видів овочів отримають понад 200 тис. домогосподарств, які мешкають на звільнених та прифронтових територій, а також вимушені переселенці та соціально незахищені верстви населення з інших регіонів. Ця допомога дозволить виростити близько 70 тис. тонн овочів.

Зокрема, громади Херсонщини вже висловили свою вдячність за безцінну допомогу:

«Дякуємо ініціативі “Насіння перемоги” за наданні насіннєві набори жителям та вимушеним переселенцям нашої громади. “Насіння перемоги” — це про надію на завтрашній день та віру в Перемогу України!», – на ФБ-сторінці повідомила Нововоронцовська військова адміністрація Бериславського району Херсонської області.

 

 

“У рамках ініціативи “Насіння перемоги” передаємо жителям громади насіння овочів, яке отримано в рамках проекту “Згуртовані громади”, – інформує ФБ- сторінка Новорайської військової адміністрації.


Програма USAID з аграрного і сільського розвитку - АГРО

 

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ