Питання без відповідей в інтерв'ю Зеленського і Єрмака

Григорій Давиденко 12.06.2023 731

ЗЕЛЕНСЬКИЙ працює президентом в офісі яким керує зрадник ЄРМАК / МОСКАЛЬ -  YouTube

   Українське суспільство прагне знати правду про геть несподіваний початок широкомасштабної військової агресії рф в Україні. Коли територію нашої суверенної держави 24 лютого 2023 року потужно "прасували" літаки, гелікоптери і ракети московії, а з півночі, сходу та півдня парадними маршами йшла її бронетехніка. Хто конкретно в цьому винен? Хто прибрав війська з Чонгара, Гостомеля, Херсонщини тощо?

    Але на прес-конференції 7 червня президент України Володимир Зеленський на пряме запитання: хто дав вказівку розмінувати Чонгар і пропустив рашистські банди для захоплення Херсона, Запорізької АЕС і Каховської ГЕС? - ухильно відповів, що на це питання може відповісти лише суд.

  Велику реакцію соцмереж викликало й інтерв'ю 3 червня, дане головою Офісу президента Андрієм Єрмаком для проєкту Дмитра Комарова "Рік. За кадром. Офіс Президента". У ньому А. Єрмак на давні звинувачення у "Вагнергейті" та в роботі на фсб рф, висловлені раніше Григорієм Омельченком, "Радіо Свобода", Геннадієм Москалем, Романом Червінським та іншими, зауважив:

   - Мені смішно про це чути, тому що рівень людей, з якими я спілкуюся сьогодні - з керівниками розвідок наших американських, британських партнерів, - як ви розумієте, якби до мене у цих людей було таке запитання, то, безумовно, все було б по-іншому".

На зображенні може бути: 2 людини та текст

    Та посилання на "індульгенцію" від західних спецслужб, якої насправді немає, переконало не всіх. Тут варто згадати і звинувачення А. Єрмака в державній зраді, озвучені ще торік конгресменшою США Вікторією Спартц. А ось як на власній сторінці ФБ прокоментував згадані відповіді народний депутат Гео Лерос:

   - Подивився інтерв'ю Єрмака.

Історія про те, як країна, що воює, скинулася на піар головного по кулерах в Офісі Зеленського.

  Вийшло дуже пафосне компліментарне інтерв'ю-візитка у стилі «я Я я я я я» з відбілюванням головної фсб-шної консерви України.

   Якщо Єрмак у цьому інтерв'ю так сильно переживає за наших солдатів у Бахмуті, то чому тоді його бізнес-партнер Денис Шарапов, який відповідає за закупівлі в Міноборони, закуповує у ще однієї людини Єрмака Олександра Миронюка (через ДП «Прогрес») снаряди для армії за ціною втричі дорожчі за ринкову?

   Завдяки людям Єрмака лише за трьома контрактами ми переплатили 6,7 млрд грн, а це + 256 тис. 122 мм снарядів по 660 євро кожен!

   Єрмак розповідає, що російський паспорт — це чорна мітка, але чому ця чорна мітка не заважає Єрмаку-Зеленському конвертувати її в «чорну ікру», дозволяючи росіянам за відкат Банковій заробляти в Україні, в т.ч. планувати відкриття аміакопроводу, з якого планується спільний путіна і Зеленського дерибан трьох млрд доларів на рік?

   Ну і крінж, чи іспанський сором «захоплюючого» інтерв'ю - питання про «агента фсб», на яке він, як завжди, невміло відбрехався, що це пішло буцімто від анонімних тг-каналів, а не від журналістів "Радіо Свобода", які зняли не одне розслідування про його зв’язки з кремлем.

    На неозвучені запитання в інтер'ю А. Єрмака вказує у ФБ і військовий експерт Юрій Бутусов:

   - Інколи з інтерв’ю випадають питання, вчасна відповідь на які додала б кілька мільйонів переглядів та врятувала б кілька десятків тисяч загиблих.

- А з ким ви таємно зустрічались в Омані?

- Чому ви співпрацювали з підсанкційними в США Деркачем та Портновим?

- Чому ви лобіювали Тарана на посаду міністра оборони, а Демченка на комітет по розвідці, які повністю повалили свої напрямки роботи в інтересах рф?

- Чому ви були помічником депутата проросійської партії регіонів Тедеєва?

- Чому ви не дали покази по "Вагнергейту" слідчій комісії Верховної Ради?

- Чому ви переконували українців два роки, що ви успішно ведете мирні перемовини і загрози війни нема, і тим самим сприяли путіну у підготовці вторгення?

- Чому ви контролювали усі стосунки з рф та НАТО, мали усю інформацію про вторгення, але не оголосили мобілізацію ТРО та оперативного резерву, і не підготували евакуацію громадян з районів російського наступу?

- Ви ніколи не обманювали українців щодо оцінки стосунків з рф?

- Ви шпигун?

   А відомий політолог-міжнародник, нардеп кількох скликань Тарас Чорновіл на власній сторінці ФБ переконуєчитачів, що А. Єрмак таки говорив правду:

   - Я не стану багато писати про "зізнання" Єрмака пропаґандистові коломойського ТВ (тепер, на жаль, уже саме так) Дмитрові Комарову, що він не є аґентом фсб і що йому від цього тільки смішно. Бо він має рацію і зовсім не збрехав. Адже аґент ґру ґш вс рф у принципі не може бути аґентом фсб. Там така війна між баштами кремля, що аж іскри летять. Син ґрушника, друг і протеже іншого ґрушника дмирта козака, учасник навколоґрушних бізнеспроєктів у москві Єрмак точно в фсб не працює. Про фсб в нас є підозри щодо зама Єрмака тавариша Татарова, через його портновське коріння та інші прив'язки. Тому вони так і гризуться, бо московське протистояння ґру і фсб докотилося й до Києва.

   А в фсб Єрмак ні-ні, жодним боком. І правильно ж відповів. От якби сказав, що не є рашистським аґентом... А тут хоч на детектор брехні відправляй.

  Не залишив без уваги згадані події і відомий політв'язень, народний обранець кількох скликань Степан Хмара. З притаманною йому безкомпромісністю він заявив у соцмережах наступне:

  - До терористичного злочину з підривом Каховської ГЕС, який спричинив регіональну гуманітарну катастрофу, має потенційне відношення Андрій Єрмак. Поясню чому.

   Перед широкомасштабною війною з Україною, Єрмак проводив закриті переговори з козаком. Вони домовилися про сухопутній кордон до Криму і подачу туди води. Це публічно визнав дмитро козак невдовзі після початку широмасштабної війни. козак був навіть здивований : «Зачем била нужна такая война, ведь ми с Єрмаком обо всьом договорились?!» - про це він заявив публічно. А потім про козака - ні слуху, ні духу…

   Тепер зрозуміло, чому Чонгар і всі комунікації з Криму і до Криму були розміновані…

   Окупаційні війська на другий день війни безперешкодно, як на параді, зайняли Нову Каховку. На третій день вода пішла в Крим. Так само легко були захоплені інші південні райони України, зокрема Енергодар і Запорізька АЕС, Бердянськ, Мелітополь і оточений Маріуполь.

   Чи домовлявся Єрмак, виконуючи розпорядження Зеленського, чи діяв самочинно, має встановити слідство?!

Як показала недавня прес- конференція, Зеленський не захотів відповісти, хто дав розпорядження на розмінування Чонгару і комунікацій.

   Президент, поки-що, має імунітет. На ці питання він буде відповідати згодом.

   Єрмак жодного імунітету не має. Він може і повинен бути безперешкодно затриманий і заарештований. Малоймовірно, але, якщо взяти до уваги, що Єрмак схильний до авантюр, то все можливо. Адже він влаштував пастку Зеленському, привізши його в Оман на зустріч з патрушевим. Про це Єрмак розповість на допитах.

   Андрій Єрмак небезпечний ще й тим, що він втручається в роботу військового керівництва. Він навіть контролював розмову Валерія Залужного і Марка Міллі - цих двох поважних генералів.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ