«Про боротьбу з корупцією в Україні можна розповідати лише іноземцям» - Юрій Бутусов

Григорій Давиденко 18.11.2022 333

       На зображенні може бути: 1 особа та текст

    "Виклики війни підштовхнули розвиток технологій в Україні, зменшили вплив росії і знизили рівень корупції. А після завершення бойових дій актуальним буде відновлення енергетичного сектору, розвиток видобувної та переробної промисловості". Про це заявив президент України Володимир Зеленський, відповідаючи на запитання в межах участі у Bloomberg New Economy Forum.
Деталі: http://bit.ly/3hOMmRU

     Інформагенство США "Блумберг" у попередніх публікаціях так оцінило виконання передвиборних обіцянок Володимиром Зеленським: "Структурно Україна здебільшого не змінилася - нею керують олігархи, а парламент та судова влада пронизані корупцією і зовнішнім впливом". Це ж видання процитувало досвідченого депутата п'ятьох скликань Михайла Косіва, за словами якого, українському президенту складно долати корупцію через те, що це "система майстерних схем, які ґрунтуються на прогалинах у законодавстві. Для цього потрібно мати широкий досвід та знання, яких у політичного новачка Володимира Зеленського немає".

      На жаль, Україна досі, на 9-му місяці війни, не позбулася, як заявлено "гарантом", і потужного впливу рф на власну економіку. Після руйнування українських НПЗ до нас пальне іде буцімто з ЄС, це офіційна версія. Проте насправді в Україну рікою пливе саме... російське пальне. За неофіційними свідченнями водіїв-далекобійників, лише ним у Болгарії українські бензовози і заправляють. А в документах, безперечно, вказується інше джерело походження. А ще повні фури гуманітарної допомоги з країн Європейського Союзу після перетину українського кордону "змінюють своє цільове призначення". На них закриваються номери, і після митниці вони прямують до найближчих баз популярних торгових марок. Там проходить розвантаження і нове маркування завезеного, після чого все йде до торгових мереж.

     Фото: radiosvoboda.org

    Про цілий "Еверест" "зниженого рівня" корупції повідомив на своїй сторінці військовий журналіст Юрій Бутусов:

    - Президент 17 листопада проголосив на форумі "Блумберг" перемогу над корупцією в Україні. Як мінімум 12 "слуг народу" є фігурантами корупційних справ. Куратор правоохоронних органів Офісу президента Татаров викритий на розкраданні квартир Нацгвардії, голова фракції "Слуга народу" Арахамія офіційно захищає у Лондоні статки російського олігарха Романа Абрамовича, особисті друзі Єрмака та Зеленського отримали під контроль найбільші фінансові установи держави, по всій країні відкрито продаються цигарки без акцизних марок, контрабанда тече по усіх кордонах, дороги будують фітнес-подруги слуг народу, зокрема Валентина Резніченка. Гроші йдуть на партію, гроші йдуть на офіс, на друзів, на телемарафон та на ботоферми в соцмережах. Тут усім все зрозуміло. Політичної конкуренції та вільних телеканалів немає, тому про боротьбу з корупцією брехати треба тільки іноземцям.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ