Програма АГРО надасть агровиробникам в межах 13 областей послуги зі зберігання зерна

За матеріалами інтернет-видань 25.10.2024 186
Програма АГРО надасть агровиробникам в межах 13 областей послуги зі зберігання зерна
В Україні добігає завершення цьогорічний збір врожаю. Попри посуху, складні погодні умови, щоденні виклики воєнного часу, аграрії виростили та вже зібрали понад 42,5 млн тонн зернових та більш ніж 14 млн тонн олійних культур. Поступово, все актуальнішими стають питання зберігання та продажу зерна.
Доступ до потужностей довгострокового зберігання зерна дозволяє аграріям зберігати якість та планувати реалізацію вирощеного врожаю. Програма USAID АГРО спільно з партнерами з приватного сектору покращує доступ агровиробників до послуг з переробки, сушіння та зберігання зерна. Загалом, за підтримки Програми USAID АГРО, понад 1000 аграрних ММСП отримають послуги в межах 13 областей (Харківська, Дніпропетровська, Кіровоградська, Полтавська, Чернігівська, Київська, Черкаська, Вінницька, Житомирська, Хмельницька, Рівненська, Львівська, Івано-Франківська області). За програмою, 22 елеватори-партнери подвоять потужності зі зберігання зерна, що компенсує близько 15% потужностей, втрачених через війну.
Ви - мікро, малий чи середній агровиробник і хотіли б співпрацювати з елеваторами-партнерами Програми USAID АГРО? Заповнюйте форму за посиланням, щоб дізнатися більше про спеціальні умови та можливості співпраці з елеваторами-партнерами у регіонах: forms.gle/W9ybjLaie5oKQt6y5
 
 
 
Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ