Ракетний обстріл столиці

За матеріалами інтернет-видань 07.02.2024 296
Ракетний обстріл столиці

Зранку 7 лютого 2024 року збройні сили рф, в порушення законів та звичаїв війни, здійснили обстріл столиці ймовірно крилатими ракетами. Повідомляє Офіс Генпрокурора.
Зазначається, що  падіння уламків ракет зафіксовано у Деснянському та Голосіївському районах столиці. В Голосіївському районі внаслідок падіння уламків ракети на житловий багатоповерховий будинок сталася пожежа в кількох квартирах.
Також в Голосіївському районі загорілася будівлі СТО, згоріло або пошкоджено близько 40 авто. У Деснянському районі пошкоджено високовольтні кабелі.
За попередніми даними, у столиці внаслідок ворожої атаки постраждало 14 людей. 11 постраждалих, в тому числі вагітна жінка у Голосіївському районі, 3 постраждалих - у Деснянському. Двоє з них госпіталізовано.
В Голосіївському районі столиці виявлено тіла двох загиблих – 73-річної жінки та 33- річного чоловіка. Кількість постраждалих зросла до 16 людей (ОНОВЛЕНО).
На місцях подій працюють екстрені та слідчо-оперативні групи. Під завалами можуть знаходитися люди. Рятувальні роботи тривають.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ