Рашисти обстріляли Нікопольщину і Апостолівщину, поранили четверо людей і кілька корів

За матеріалами інтернет-видань 19.08.2022 381

Марганець - російські війська обстріляли житлові квартали міста з  артилерії, двоє поранених » Слово і Діло

Окупаційна орда, наближена до кордонів Січеславщини, і на Спаса продовжила свої ті ж самі підлі справи. Були обстріляні мирні міста і села півдня нашого краю. Про деталі чергових воєнних злочинів військ рф повідомив голова обласної ради Микола Лукашук:
- Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 177 доба добігає кінця.
російські окупанти знову обстрілювали міста Дніпропетровщини.
⭕️ Щодо Нікопольського району.
Вдень ворог зі ствольної артилерії вдарив по Марганцю. Внаслідок обстрілу постраждали 4 людей, двоє шпиталізовані. В місті пошкоджено 5 житлових будинків, декілька господарчих споруд, лінії електропередач.
По Мирівській громаді гатили з «Градів». Окупанти поцілили по психоневрологічному інтернату. На щастя, людей там не було, ніхто не постраждав. В громаді також пошкоджено 5 приватних житлових будинків.
Зі ствольної артилерії вдарили і по Нікополю. Без жертв, наразі інформація щодо руйнувань уточнюється.
⭕️ Криворізький район.
Окупанти поцілили з «Ураганів» по Великій Костромці. Ці нелюди «демілітаризували» пасовище, внаслідок чого поранення дістали декілька корів, які там паслися. Люди не постраждали.
⭕️ В інших районах Дніпропетровщини ворожих обстрілів не зафіксовано.
❗️Нині в області розширено перелік громад, які постраждали внаслідок збройної агресії рф: до списку Мінреінтеграції внесли Мирівську та Червоногригорівську ТГ, що в Нікопольському районі.
Ми маємо справу з цинічними і підлими окупантами, тому слід розуміти, що їхній терор може продовжуватися. Ворог робить це навмисно для паніки, залякування і тиску як на людей, так і на керівництво країни. Тому дотримуйтеся правил безпеки і бережіть себе.
Нам ще країну відбудовувати.
Ця велика війна проти нашої держави закінчиться нашою Перемогою. Покладаємося на ЗСУ, віримо в Президента і працюємо кожен на своєму місці.
Слава Україні!🇺🇦

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ