Рашисти в Криворізькому і Нікопольському районах воювали з жінками

Григорій Давиденко 16.08.2022 361
Немає опису світлини.
        У радянську добу російський письменник Володимир Солоухін написав патетичного вірша, в якому зізнався, що не вірить смішним чуткам, що тепер чоловіки сидять, коли присутні жінки. Та російська дійсність зараз така, що його батьківщина стала фашистською державою, де існує лише культ влади. І нічиї інші права, в тому числі жінок, до уваги не беруться, від слова зовсім. Так чинили забамбулені рашазайди скрізь, куди не потикалися із "визвольною місією" - в Придністров'ї, Чечні, Грузії, Сирії. Так діють вони і в українських землях, до яких прителіпалися "збирати" їх до і так величезного імперського "казана", що ледь не лусне. У ньому, за словами бункерного їхнього поводиря на зустрічі з представниками країв перед новоріччям 2022 року, "існує більше двох тисяч значних територіальних претензій одних народів до інших".
Минула ніч вкотре підтвердила, що війська рф - це терористична середньовічна банда. Про нові її воєнні злочини повідомив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук:
- В Криворізькому і Нікопольському районах знову була напружена ніч.
🔺Вночі росіяни з «Ураганів» вдарили по Мар‘янському та Великій Костромці у Криворізькому районі. Постраждали двоє людей: 20-річна дівчина та 84-річна пенсіонерка. Ураження не важкі, загрози життям немає.
Внаслідок обстрілу пошкоджено декілька житлових будинків і газопровід.
🔺Нікопольський район: Червоногригорівську громаду обстріляли двічі за ніч. Випущено близько 40 снарядів з «Градів», били й зі ствольної артилерії.
Пошкоджено півтора десятка житлових і господарчих будівель, склад для зберігання зерна, гараж агрофірми і сільськогосподарську техніку. Також – газопровід і лінії електропередач. В одному будинку сталася пожежа, яку вже ліквідовано.
На щастя, без постраждалих.
🔺В інших районах області ніч минула спокійно.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ