«Реформований» ВС 1, 5 роки не зільняє «зашквареного» Вовка з посади

За матеріалами інтернет-видань 05.05.2024 409
«Реформований» ВС 1, 5 роки не зільняє «зашквареного» Вовка з посади
  "Автомайдан", офіційна сторінка ФБ.
   Суддя Павло Вовк намагається усіма силами уникнути звільнення і тисне на суддів, які йому заважають 🤡
   На початку року ВРП відкрила справу щодо судді Вовка і його колеги Аблова, що пропонував: "Шеф, учудім?". У діях Вовка і Аблова попередньо встановили ознаки істотного дисциплінарного проступку. Тому обох персонажів тепер можуть звільнити.
   Членкиня ВРП Тетяна Бондаренко, яка є доповідачем по скарзі, визначила прорітетність розгляду цієї справи.
   Вовку це не сподобалося і він подав в суд на Бондаренко: просить визнати її дії щодо визначення приорітетності розгляду скарги... протиправними.
Спершу цей позов потрапив на розгляд до судді КОАС Івана Войтовича. Той відправив справу у Верховний Суд, позаяк вона стосується оскарження дій члена ВРП.
   За це Вовк організував скаргу на Войтовича до тієї самої ВРП. А потім Вовку підіграли судді Верховного Суду Семен Стеценко, Лариса Тацій, Тетяна Стрелець, Альберт Єзеров та Василь Шарапа, які відправили позов Вовка назад, до КОАС 🫠
А от при новому розподілі справа потрапила до дуже цікавого судді — Андрія Балаклицького.
   Балаклицький — суддя Майдану, який також запам’ятався тим, що зовсім нещодавно блокував антикорупційну реформу сфери дипломування моряків, а також підігрував фірмі з орбіти олігарха Коломойського у справі на 716 млн грн.
Тому не дивно, що цей суддя уже встиг відкрити справу за позовом Вовка та ще й визначив, що буде її розглядати в порядку спрощеного провадження, без виклику сторін.
   Вдумайтеся, Павло Вовк після ліквідації ОАСКу вже майже 1, 5 роки отримує чималу суддівську винагороду та в цей час подає позови, щоб зламати систему та уникнути покарання.
   Йому в цьому підігрують судді “реформованого” Верховного Суду, колишнього голову якого зараз судять за гігантський хабар у мільйони доларів. А позов у закритому режимі буде розглядати суддя Майдану, який сам систематично ухвалює незаконні рішення.
   Цікаво, коли ж за таких розкладів представників “вовчої зграї” все таки почнуть звільняти?
 
 
 
 
 
 

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ