Ще б трохи, і наловила би раків майже на мільйон гривень. А якщо наловила, то це значить, що жінка

Микола Ясень 04.08.2024 108

 

Знайшлася така проворна жіночка, якій і "найвдачливіші" чоловіки можуть заздрити. Ця жіночка доволі молодого ще вікув один з останніх днів липня на річці  Інгулець  наловила раків на 800 тис. грн  – як трактує рибоохоронний патруль Дніпропетровщини, на 800 тисяч збитків для держави і водних ресурсів. Про це повідомляє Дніпро Регіон з посиланням саме на Дніпропетровський рибоохоронний патруль.

Отож 29 липня  рибпатрульні Дніпропетровщини викрили грубе порушення правил рибальства на річці Інгулець, поблизу села Лозуватка Криворізького району..

А тепер ще й послухайте про те, що ця громадянка-порушниця здійснювала вилов раків ручним збиранням і користуючись маскою та ластами для плавання, пірнала під воду там, де у "пещерах" і водилися раки. У такий спосіб проворна жінка  наловила 241 екз. раків, чим значно  перевищила добову норму. Загальна вага незаконно добутих водних біоресурсів склала 4 кг. Збитки, завдані рибним запасам, становлять якщо точно  803 012 грн.

На особу складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Маску та ласти вилучено інспектором рибоохорони до рішення суду. Незаконно добуті водні біоресурси передано суб’єкту господарювання, з якими укладено договір про відповідальне зберігання продукції.

Насамкінець на всякий випадок чи зі сподіванням на поміч повідомляють, що в Управлінні Держрибагентства у Дніпропетровській області функціонує телефонна «гаряча лінія»: (096) 400-02-50. Про порушення Правил рибальства та порядку придбання чи збуту риби прохання повідомляти за вказаним номером телефону.

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ