Сівба озимого ріпака в агрофірмі «Ольгопіль» завершена

За матеріалами інтернет-видань 25.09.2024 132
Сівба озимого ріпака в агрофірмі «Ольгопіль» завершена

Агрофірма «Ольгопіль», яка діє у Вінницькій області,  завершила посів озимого ріпаку під урожай 2025 року. Уже третій рік поспіль господарство використовує агрегат для обробки та точну сівалку HORSCH Focus 6 TD, яка дозволяє застосовувати метод стрічкового обробітку ґрунту. Ця технологія допомагає стабілізувати структуру ґрунту, зберігаючи вологу та поживні речовини, що особливо важливо для зон недостатнього зволоження, таких як Вінниччина.

На думку керівника агрофірми Петра Каленича, економічна ефективність і стійкість до змін клімату — два важливих аргументи на користь технології Strip-Till. Вона допомагає уникнути надмірної аерації верхнього шару та зберігає необхідну вологу.
А сучасна сівалка HORSCH Focus 6 TD забезпечує точне внесення добрив і насіння, що дозволяє досягти оптимального розвитку рослин та ефективного використання ресурсів. А вертикальний обробіток ґрунту дає можливість краще контролювати процес сівби, що підвищує ефективність аграрної діяльності.

Агрофірма «Ольгопіль» продовжує удосконалювати агровиробництво та підвищувати врожайність культур. Збільшення посівних площ під озимий ріпак минулого року було виправданим і економічно обґрунтованим кроком. Тому у цьогорічному сезоні господарство діє по напрацьованій схемі і раціонально використовує доступні ресурси.

Агрофірма "Ольгопіль"

 

 

 
 

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ