Скон ВИСОКОПОСАДОВЦЯ З ПОГЛЯДУ МЕРА ДНІПРА БОРИСА ФІЛАТОВА

Микола Ясень 10.10.2024 65

Міський голова Дніпра заявив про тиск через раптову смерть свого колишнього заступника. Не інакше, як Борис Альбертович кинув виклик правоохоронним органам иіста і області. "Я вас не боюся!" - заявив він.

Богдан Скавров

“Я вас не боюсь”: мер Дніпра Філатов заявив про тиск через раптову смерть свого колишнього заступника

Міський голова Дніпра Борис Філатов / Фото: Кабінет Міністрів України

Міський голова стверджує, що його товариша “фактично вбили так звані правоохоронці".

Міський голова Дніпра Борис Філатов у день похорону свого колишнього заступника Михайла Лисенка, який раптово помер як повідомляли наче від інфарту, заявив про тиск з боку правоохоронних органів на місцеве самоврядування.

У своєму дописі в соцмережі Facebook він стверджує, що його товариша “фактично вбили так звані правоохоронці — своїми безкінечним переслідуванням, обшуками та цькуванням”.

“За останні декілька тижнів проти дніпровської міської ради розгорнуто безпрецедентну компанію зі знищення місцевого самоврядування. Десятки кримінальних справ, сотні обшуків, численні арешти. Все це свавілля якимось чином дивно збігається з жахливою інформаційною компанією по дискредитації працівників та депутатів”, - наголосив Борис Філатов.

Міський голова Дніпра запевняє, що усі звинувачені посадовці нададуть "вичерпні та публічні пояснення" на звинувачення, та додав, що “перевертні в погонах фальсифікують докази, проводять слідчі дії без ухвал суду та підробляють експертизи”.

За його словами, для дискредитації місцевої влади готується нова кримінальна справа — стосовно придбання квадроциклів для армії: для їхньої закупівлі оголосили тендер, де одна з компаній запропонувала найнижчу ціну, а кожен із придбаних квадроциклів зараз на фронті — “допомагає хлопцям виконувати бойові завдання”.

"Якщо ви, такі блискучі правоохоронці, вважаєте, що можете зробити краще за нас, то зробіть. Перерахуйте війську хоча б свою зарплату — так, як перераховую я. Або розкажіть, що ви самі привезли для фронту. Що зробили особисто ви?" — прокоментував Філатов.

Мер Дніпра заявив, що міська влада через безкінечне цькування вже не може придбати ані дрони, ані РЕБи. Ба більше, за його словами, скоро в місті не залишиться жодного професійного керівника, який зможе виїхати на місце ракетного удару, бо всі вони або відсторонені, або взагалі заарештовані.

“Якщо так триватиме надалі, то вже прокурори зі слідчими будуть вести міське господарство, ліквідовувати наслідки обстрілів та готувати місто до опалювального сезону”, - сказав він.

Борис Філатов нагадав, що перед виборами 2020 року проти мерії було відкрито 300 кримінальних справ, однак жодна з них, за його словами, не завершилася обвинувальним вироком.

“Браві хлопці, може ви підете воювати? Чи навпаки — очолите міське господарство та будете опікуватися всім, аж до перекачування лайна по трубах? Замість того, аби бігати табунами з автоматами та жахати жінок-бухгалтерок. Дивіться, я вас не боюсь. Бо єдине, що ви можете зі мною зробити — це звести в могилу. Як Михайла Лисенка. Тож можете спробувати”, - підсумував міський голова Дніпра.

ПРИ ЦІЙ НАГОДІ "ФЕРМЕР ПРИДНІПРОВ"Я" НЕ МОЖЕ НЕ ВІДГУКНУТИСЯ ВЛАСНИМ КОМЕНТАРЕМ. В ТОМУ ДУСІ, ЩО ГУЧНИХ ПОВІДОМЛЕНЬ ПРО ВІДКРИТТЯ КРИМІНАЛЬНИХ ПРОВАДЖЕНЬ, ОСОБЛИВО ПОВ"ЯЗАНИХ З РОЗКРАДАННЯМ БЮДЖЕТНИХ КОШТІВ, І НЕ ЛИШЕ ПОСАДОВЦЯМИ ДНІПРОВСЬКОї МІСЬКОЇ РАДИ, А ЧИ НЕ УСІХ ПІДРЯД ОРГАНІВ ВЛАДИ ТА МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ ДІЙСНО ВИСТАЧАЄ, ХОЧ ГРЕБЛІ НИМИ ГАТИ. І ПРАВДА ТА, ЩО ПІСЛЯ ЗДІЙНЯТОГО ПЕРЕПОЛОХУ ШВИДКО ВСЕ ЗАТИХАЄ, І СУДОВИХ ВИРОКІВ ЗЛОДІЯМ-КОРУПЦІОНЕРАМ КАТМА. ПРИНАЙМНІ ЯК КІТ НАПЛАКАВ. ТУТ БОРИСУ Ф ІЛАТОВУ НЕ ЗАПЕРЕЧИШ. АЛЕ ЧИ НЕ БІЛЬШ ПРАВДОПОДІБНО, ЩО СВОЇМ МУЖНІМ ВИКЛИКОМ СТРАЖДАМ ПРАВОПОРЯДКУ ПРАКТИЧНО УСІМ ЧИСЛЕННИМ ЇХ ПІДРОЗДІЛАМ І СЛУЖБАМ РАПТОМ ВІДКРИВАЄ ІСТИНУ. ДАЄ СЕБТО ЗНАТИ, ДЕ СОБАКА ЗАРИТИЙ І ЧИЇ КОВБАСКИ КОТИ НАМИНАЮТЬ. АДЖЕ НАРОД ДАВНО ЗНАЄ, ВВАЖАЄ І НІ НА ЙОТУ НЕ СУМНІВАЄТЬСЯ, ЩО СПІЙМАНІ НА ГАРЯЧОМУ МАЙСТРИ ВЕЛИКОГО КРАДІВНИЦТВА ТА ГРОЙСМЕЙСТЕРИ ХАБАРИНИЦТВА, ШАХРАЙСТВА І КОРУПЦІЇ ЕЛЕМЕНТАРНО ВІДКУПЛЯЮТЬСЯ У СИЛОВИКІВ, І ТІ ПРОСТО Й КИДАЮТЬ КІНЦІ У ТУ ВОДУ, У ЯКІЙ НЕГІДНИКИ ВОДЯТЬСЯ. ОТОЖ МОВА НАВІТЬ ІДЕ ПРО ТЕ, ЩО СТРАЖІ ПОРЯДКІВ ТА ЗАКОНІВ НАВМИСНЕ І ЗАЛЮБКИ ЛОВЛЯТЬ КРАДІЇВ, ПРИЧОМУ ЗНАЮЧИ ТОЧНО, ДЕ ЇХ І СЕРЕД КОГО ШУКАТИ, ЩОБ ПОТІМ ТІ З НИМИ ПОКІРНО Й СУМИРНО ДІЛИЛИСЯ НАГРАБОВАНИМ, ЦЕ ВЖЕ НЕ КОЛИШНЯ КРУГОВА ПОРУКА, А КРУГОВЕ КРАДІВНИЦТВО. ТАК ЧИМ ІНАКШЕ, А ВИКЛИК МЕРА ДНІПРА "ТАК ЗВАНИМ ПРАВООХОРОНЦЯМ" М АЮТЬ  І КРІЗЬ ТАКУ ПРИЗМУ ПОГЛЯДІВ ТА ПЕРЕКОНАНЬ ВЛАДУ  ВСІЄЇ УКРАЇНИ,  ЯКЩО ВОНА ЩЕ Є, ПОДИВИТИСЯ НА "НА ДНІПРОВСЬКИЙ КОНФЛІКТ ІНТЕРЕСІВ", ЯК МИ Б ВИЗНАЧИЛИ СУПЕРЕЧКУ-ПРОТИСТОЯННЯ, ЩО ВИНИКЛО У СЛАВНОМУ МІСТІ ДНІПРІ.

 

Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ