Сьогодні один із найтяжчих днів Дніпропетровщини

Григорій Давиденко 10.08.2022 464
На зображенні може бути: у приміщенні
Варварство держави-терориста рф цієї доби сягнуло у Січеславщині мало баченої раніше величини. "Але у тих, хто сьогодні наводить зброю на нас, намагається залякати нас, як басків, і викорчувати з наших душ той дух свободи, який безуспішно намагалися здолати улюбленці фюрера у Іспаніїї 1937 року, має зрозуміти: будь-якого самовпевненого ката рано чи пізно наздоганяє відплата, що тільки посилюється в часі. Історія – двосічний меч", - наголошує Віталій Портников в однойменній статті. Вочевидь, рашисти вже розуміють, що ідея припхатися до України зі зброєю є нічим іншим як божевіллям. Та продовжують його, бо до мирного співжиття народів кремлівські бункерні поводирі не здатні.
Добу нового звірства ординських зграй підсумував голова облради Микола Лукашук:
- 🔺Впродовж дня окупанти зі ствольної артилерії обстріляли прикордонні території Апостолівської громади у Криворізькому районі. Без жертв, без руйнувань.
🔺Наразі ситуація в усіх громадах області стабільна.
🔺За даними військових, зміни оперативної обстановки навколо районів нашого краю не відбулося. Ситуація на рубежах залишається повністю контрольованою Збройними силами України. Військові, органи державної влади і місцевого самоврядування, обласна військова адміністрація працюють. Кожен на своєму місці боронить державу і робить свою справу.
Сьогодні на Дніпропетровщині був один з найважчих днів за всі 168 діб повномасштабної війни. росія вбила 13 громадян, скалічила десятки доль тих, хто цієї ночі втратив близьку людину.
Покарання для російських окупаційних військ, які виконують злочинні накази, і для тих, хто ці накази віддає, обов‘язково буде. Рано чи пізно, в судах чи на полі бою – вбивці відповідатимуть за все.
Світла пам‘ять загиблим, витримки їхнім родинам.
Україна не скориться.
Нашій Перемозі – бути.
Мирної ночі.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ