Спецслужби Заходу розкрили плани москви з диверсій та вбивств посадовців, симпатиків України

За матеріалами інтернет-видань 13.07.2024 379

Путін - капут: яскраві карикатури на главу Кремля та його "орків" (ФОТО) -  Патріот Донбасу

 

    Західні спецслужби розкрили розроблені росією плани вбивств, підпалів та інших диверсій в Європі проти компаній і людей, пов'язаних із підтримкою українських військових, до яких увійшов і гендиректор збройового концерну Rheinmetall Армін Паппергер.

   Про це агентству АР повідомив західний посадовець на умовах анонімності, пише "Європейська правда".

За словами джерела АР, плани росії зокрема передбачали вербування злочинців в інших країнах для здійснення атак. Він уточнив, що один із таких планів був спрямований проти Паппергера.

   Посадовець відмовився надати будь-які подробиці про інші дії москви.

   Як зазначає АР, європейські лідери на саміті НАТО у Вашингтоні цього тижня говорили про боротьбу з ескалацією гібридних атак, в яких вони звинувачують Росію та її союзників.

   В уряді Німеччини не піддадуться на залякування рф на тлі планів убивства гендиректора Rheinmetall 

   До них віднесли нещодавні пожежі на промислових і комерційних об'єктах у Литві, Польщі, Великій Британії, Німеччині та інших країнах, а також інспірований Мінськом і москвою міграційний тиск.

   Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг також підтвердив, що в Альянсі ідентифікують масштабну скоординовану гібридну кампанію, яку росія розпочала одночасно проти низки членів Альянсу.

   У квітні німецька влада заарештувала двох громадян російсько-німецького походження за підозрою у підготовці диверсійних атак, у тому числі на військові об'єкти США, з метою підірвати військову підтримку України.

   Раніше повідомлялось, що Німеччина забезпечила найвищий рівень захисту генеральному директору концерну Rheinmetall Арміну Паппергеру після того, як стало відомо про спробу росії ліквідувати його.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ