СТО у селі Братське Дніпропетровської області не по - братськи захопило землю

За матеріалами інтернет-видань 23.12.2022 640
СТО у селі Братське Дніпропетровської області   не по - братськи захопило землю

Голова Новолександрівської громади Дніпропетровщини Олександр Візір звернувся до очільника ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області Анатолія Щадила з проханням відреагувати на скарги мешканців села Братське. Тут по вул. Запорізьке шоссе, 1В розташоване СТО "Братське". Його власники збудували майданчик для відстою вантажного транспорту на комунальній і приватній землі.
За словами Олександра Візіра, через бетонування майданчика вода розмиває фундаменти приватних житлових будинків і підтоплює  домоволодіння на вулицях Садовій, Козацькій, Запорізькому шосе.
Заступник сільського голови Володимир Кравченко спільно з спеціалістами апарату Виконавчого комітету Новоолександрівської сільської ради здійснили комісійні виїзди, у ході  яких виявили порушення під час будівництва майданчика зі сторони ТОВ "СТО"Братське".

"Наразі проведено обстеження території, опитано всі сторони, підготовлено документи до Головного управління національної поліції України, робота з даного питання продовжується", - повідомив Володимир Кравченко.
 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ