Суперлюди серед нас

За матеріалами інтернет-видань 08.11.2023 244
Суперлюди серед нас

Ці двоє хлопців на світлині  – такі різні і однакові одночасно. Їх обʼєднали втрати війни: один втратив батька, а інший – здоровʼя. А ще вони знайшли один одного – і потоваришували.
Центр реабілітації та протезування для постраждалих від війни Superhumans Center запустив новий суперкласний проєкт для психологічної реабілітації Gen.Ukrainian. Там суперлюди та супердіти вчаться по-новому дивитися на світ, відчувати та адаптуватися.
Міті з Одеси – 7 років. Його тато потайки від сімʼї пішов на війну… і не повернувся. У хлопчика дуже яскраві спогади про тата – він часто згадує, як той буквально вирвав кошеня з пащі розлюченого собаки.
Хлопчик дуже любить тварин. Всюди ходить зі своєю собакою Сонею та мріє стати зоозахисником, коли виросте. Щоб захищати тих, хто не в змозі захистити себе сам.
Денису – 24. На початку 2022 він вивіз маму, брата та сестру у безпечне місце, а сам повернувся і пішов у військкомат. Під Бахмутом він втратив обидві ноги та руку. Побратими 2,5 кілометри несли його до місця евакуації. Весь час він був у свідомості.

❝ Дорогою я і сміявся, і плакав, і співав гімн, і прощався з ними ❞, – ділиться спогадами воїн.

Завдяки Superhumans має три протези та крісло колісне з електроколесом. А ще він має нового справжнього друга – Мітю.
Двоє сильних та мужніх хлопців. Справжні суперлюди.
Успіху їм,  добра і нових перемог!

Міністерство охорони здоров'я України

 

 

 

 

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ