В Червоногригорівській громаді від обстрілів рашистів загинула 65-річна жінка

Григорій Давиденко 06.07.2024 402
В Червоногригорівській громаді від обстрілів рашистів загинула 65-річна жінка
   московська орда воювала із Українською повстанською армією із 1944-го до 1967-го. Саме тоді, вважає історик Володимир Бірчак, відбувся останній бій повстанця УПА з кадебістами - біля села Рудомиш, неподалік Бучача, Тернопільська область.
  Після цього радянські генерали говорили: ми виграли війну з УПА, але... не перемогли. Так і вийшло. Бо менш ніж за чверть віку після останнього бою УПА постала Вільна держава Україна.
   Вочевидь, у теперішньому кремлі з історією не дружать. московські варвари відкритим терором знову пнуться щось іще собі загарбать. У Придніпров'ї голова обласної ради Микола Лукашук повідомив про ще одну трагедію, разом із одинадцятьма загиблими в Донеччині, від їхніх рук:
   - Окупанти знову вбивають мирних жителів Нікопольщини. Сьогодні від ворожих обстрілів у Червоногригорівській громаді загинула 65-річна жінка.
▪️Також ворог атакував Нікополь та Покровську громаду артилерією і безпілотниками.
   Пошкоджена інфраструктура, 5 приватних будинків, 4 господарські споруди, одна - знищена, зачепило 7 парників, будівлю, що не експлуатувалася, гараж, скутер, газогін та лінію електропередачі.
▪️В інших громадах області день минув без обстрілів.
Мої щирі співчуття рідним загиблої. Не пробачимо і не забудемо.
Тихої ночі.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ