У Дніпрі діятиме Центр Європейської Асоціації Місцевої Демократії (ALDA)

За матеріалами інтернет-видань 19.09.2024 291
У Дніпрі діятиме Центр Європейської Асоціації Місцевої Демократії (ALDA)
Центр Європейської Асоціації Місцевої Демократії (ALDА) стане платформою для зміцнення коопераційних відносин між регіональними лідерами Дніпропетровщини та іноземними партнерами. Офіс створений на базі Університету митної справи та фінансів і має стати майданчиком для обміну найкращими практиками, обговорення спільних викликів та пошуку інноваційних рішень для регіонального розвитку.
Зазначається, що ALDA (Європейська Асоціація Місцевої демократії) - неурядова організація, яка займається просуванням ефективного управління.

Організацію створили у 1999 році за ініціативи Ради Конгресу Європи місцевих і регіональних влад з метою координації та підтримки мережі агентств місцевої демократії. Дніпро став членом ALDA у 2017 році.

За словами заступника голови Дніпропетровської обласної ради по виконавчому апарату Андрія Соколова, саме місцева демократія може забезпечити механізми, які дозволять ефективно розподіляти ресурси, ухвалювати прозорі рішення і залучати людей до участі в управлінні своїми громадами. Самоорганізація громадян може стати потужним двигуном сталого відновлення нашої країни, - зауважив посадовець.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ