У Дніпрі п'ятнадцять-двадцять хвилин тому пролунали потужні вибухи. Принаймні один з них дуже потужний

Микола Ясень 27.07.2024 117

'РОСІЙСЬКІ ОКУПАНТИ АТАКУВАЛИ ДНІПРО РАКЕТАМИ. ОЧЕВИДНО САЛЮТУЮЧИ ОЛІМПІЙСЬКИМ ІГРАМ В ПАРИЖІ.

За повідомленням Олександра Коптєва

У небі над Дніпром прогриміли потужні вибухи. Російські окупанти випустили ракети по території Дніпропетровської області. Про це сповіщає Відкритий. Вибухи було чути у Дніпрі, а також інших навколишніх містах, районах і населених пунктах регіону. Повітряні сили попередили про запуск ракет у напрямку Дніпра і відразу  у місті пролунали вибухи. Один з них дійсно великої потужності.

«Ракета на Дніпро», – йдеться у повідомленні. Зрозуміло, що офіційне повідомлення та подробиці будуть відомі і опнрилюднені дещо пізніше. А покищо мешканців просять не публікувати фото- чи відеоматеріали, а також залишатися ясна річ у безпечних  місціях.

 Раніше повідомлялося, що сьогодні ворог атакувавтакож  Кривий Ріг ракетами. На криворізькі подробиці теж треба ще зачекати. І сподіватися, що горя-трагічних наслідків ні в Кривому Розі, ні в Дніпрі вибухи не наробили.

ОТЖЕ ПОКИЩО ПОВІДОМЛЯЄМО, що потужні вибухи у Дніпрі мали місце і  мешканців просять залишатися в укриттях Дослівно так: "У Дніпрі прогриміла серія вибухів: мешканців просять залишатися в укриттях". І за хвилину наступне: "Серія вибухів у Дніпрі: залишайтеся в укриттях, позаяк продовжують лунати сирени"

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ