У Дніпрі від ракетного удару рф постраждали 9 чоловік

Григорій Давиденко 29.07.2023 378
На зображенні може бути: 5 людей
    Це звірство, коли на мирних громадян спрямовуються могутні бойові ракети, здійснили не люди. Вони - свідомі військові злочинці. Та біда в тому, що мега-терористом є уся держава ерефія.
   І хоча в перший же день широкомасштабного вторгнення рф депутати України усіх рівнів одностайно прохали ООН, ЄС, НАТО і увесь демократичний світ про закриття українського неба - це й досі не зроблено. Немає чим? Є. То чому не виконали? Невже бояться ту раніше лаптєногу орду, котра таки спромоглася робити ракети і хизується цим через безкарність?
  Деталі нічних злочинів рф навів у дописі голова Дніпро ОВА Сергій Лисак:
   - Важка для області ніч…
Спочатку ракетні удари по Дніпру. А вже вночі ворог продовжив свій терор. Бив по Нікопольщині.
З важкої артилерії вгатив по самому Нікополю та Марганецькій громаді. Наслідки з’ясовують. Але головне – місцеві жителі цілі.
У Дніпрі ж кількість постраждалих не змінилася. 9 людей, серед яких двоє дітей. Окрім атакованих адмінбудівлі та багатоповерхівки, маємо ще пошкодження. Це 4 житлові будинки навколо. Одна висотка, інші – двоповерхові. Зачепило й 3 адміністративні споруди і 7 автівок.
   Після третьої ночі надзвичайники завершили пошуково-рятувальні роботи. До справи стали комунальники. Особисто бачив, як працюють всі служби. Злагоджено та з бажанням допомогти кожному. Дякую їм за це.
   Знаю – складно, але ми вистоїмо. Ті ж, хто надавав злочинні накази, виконував їх і щиро радів нашій біді, отримають своє. Адже зло завжди повертається до тих, хто його несе.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ