У Дніпрі знову підпалили автівку військових

За матеріалами інтернет-видань 11.08.2024 116

У Дніпрі на бульварі Кобзаря підпалили автомобіль військових: що відомо

Олена Бурцева   ЖУРНАЛІСТ

У Дніпрі на бульварі Кобзаря підпалили автомобіль військових: що відомо

Підпал автомобіля військових у Дніпрі: що сталося на бульварі Кобзаря

Вночі проти 11 серпня у Дніпрі на бульварі Кобзаря сталася пожежа. Біля ЖК “Олімпійській” згоріла автівка. За попередньою інформацією, транспортний засіб належав військовому.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на публікацію у Telegram-каналі “Днепр Сейчас”.

“Вночі спалили машину військовому, біля ЖК «Олімпійський», на бульварі Кобзаря”, - йдеться у повідомленні. 

Невідомі облили автомобіль легкозаймистою речовиною та підпалили. Це сталося близько 3:00. У пресслужбі ГУНП у Дніпропетровській області Інформатору підтвердили, що це дійсно був підпал. Наразі всі обставини зʼясовують слідчі.

Варто зазначити, що це не перший випадок підпалу автівок у Дніпрі. 28 липня підпалили припаркований автомобіль військових на проспекті Богдана Хмельницького. У червні на Леоніда Каденюка підпалили автівку військовослужбовця. Це тільки частина зафіксованих фактів подій. Поліція та СБУ займаються цими справами. Вже затриманий 16-річний підліток. Виявилося, що за підпал автівки представник спецслужби рф пообіцяв йому 2 тисячі доларів

Раніше ми повідомляли, що СБУ затримала 32-річного фітнес-тренера, який працював на фсб та підпалював автівки військових у Дніпрі. Писали ми й про те, що у Кам'янському неповнолітні хлопець та дівчина підпалили машини військового та волонтера. Також читайте, що у Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького підпалили припаркований автомобіль військових.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ