У Дніпропетровській області через порушення правил пічного опалення загинуло 4 особи

За матеріалами інтернет-видань 12.12.2023 300
У Дніпропетровській області через порушення правил пічного опалення загинуло 4 особи

Головне управління ДСНС України у Дніпропетровській області щодня фіксує випадки загорань у житловому секторі. Деякі з них - через неправильну експлуатацію пічного опалення.
Як розповів начальник відділу пожежної безпеки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області Костянтин Кирпиченко, з початку року на Дніпропетровщині сталося 1882 пожежі в житловому секторі, 32 з них - через порушення правил пожежної безпеки при користуванні пічним опаленням. На жаль, внаслідок таких пожеж в області загинули 4 людини.
Недотримання правил безпеки при пічному опаленні стало причиною нещодавніх двох пожеж у Павлоградському районі. Загинуло 2 людини та ще 1 людина - постраждала.  А в Житомирській області загинуло троє дітей віком від 2 до 5 років. Причиною також стало неправильне користування пічним опаленням.
Щоб вберегти власну оселю від можливої пожежі, необхідно не залишати піч, що топиться, на дітей, не розвішувати на піч одяг, не ставити поблизу легкозаймисті матеріали, не користуватися печами з тріщинами, - нагадують рятувальники Дніпропетровщини.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ