У Дніпропетровській області тимчасово припинено виробництво «Трюфф Роял»

За матеріалами інтернет-видань 17.01.2023 1115
У Дніпропетровській області тимчасово припинено виробництво «Трюфф Роял»

За порушення законодавства про харчові продукти в Дніпропетровщині тимчасово ( на 10 днів) припинено виробництво українсько - німецької фірми "Трюфф Роял". Повідомив головний державний ветеринарний інспектор області Олег Потоцький.

Фірма спеціалізується на виготовленні корпоративних солодощів та сувенірів.
Зокрема, у рішенні про призупинення виробничої діяльності вказується, що потужності виробництва не підтримуються у чистому стані. У цеху працює персонал без спецодягу, в прикрасах, миття контейнерів і дезінфекція незадовільні. Відходи зберігаються в одному приміщенні з приготуванням суміші для батончиків.
Потужність спланована і сконструйована таким чином, що не виключає ризиків перехресного забруднення продукції, тому харчові продукти цього  виробництва можуть бути небезпечними для здоров'я.
У разі не усунення порушень засновником фірми до 26  січня 2023 року, матеріали будуть передані до суду, - йдеться в рішенні.
Додамо, що до Держспоживслужби звернулася громадянка  Анастасія, яка придбала батончик ТM "EAT ME" неналежної якості. У результаті позапланової перевірки "Трюфф Роял" і були виявлені численні порушення виробничих процесів.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ