У Курилівці, Обухівці та на Амурі є деякі підтоплення водами Дніпра

За матеріалами інтернет-видань 16.04.2023 430

Софія Танченко

 

Дніпро вийшов з берегів: на Дніпропетровщині ліквідовують ...

У Дніпропетровській області 15 квітня через внаслідок підняття рівня води у річці Дніпро, частково затопило прируслові території у ряді прирічкових населених пунктів, передає “Наше місто” з посиланням на ДСНС.

     Так, у Дніпрі було підтоплено подвір’я приватного домоволодіння на вулиці Перевіз АНД району. Рівень води у дворі становив близько 30 см. Надзвичайники відкачали її за допомогою мотопомпи.

     В Новокодацькому районі підтоплено 3 приватних домоволодіння на вулиці Набережній. Рівень води на подвір’ях сягав 50 см.

    У селищі Обухівка Дніпровського району підтоплено територію чотирьох приватних домоволодінь на вулиці Кленовій, а також територію бази відпочинку «Дача Горця», де рівень води складав від 15 до 30см.

   Селище Курилівка Петриківської громади
  У селищі Курилівка Петриківської селищної територіальної громади відмічалось підтоплення трьох садових товариств. Здійснивши об’їзд територій, фахівці ДСНС встановили, що переважна кількість підтоплених будівель – це дачні будинки, з яких у нічний час люди виїжджають. Будинки, у яких люди мешкають постійно, не затоплені.

     У ДСНС в Дніпропетровській області зазначають, що на даний час гідрологічна ситуація контрольована. Вода вже впала на 30 см від найбільшого рівня.

Наразі здійснюється об’їзд територій та контроль стану підтоплених ділянок.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ