У Львівській області створили каталог дорадників для консультування місцевих аграріїв

За матеріалами інтернет-видань 30.11.2023 307
У Львівській області створили каталог дорадників для консультування місцевих аграріїв

Департамент агропромислового розвитку Львівської ОДА створив каталог місцевих дорадників. Цей каталог буде необхідний фермерам, індивідуальним товаровиробникам та власникам присадибних ділянок. Саме вони, на відміну від великих сільськогосподарських підприємств, не мають можливості утримувати у своїх господарствах кваліфікованих фахівців з різних напрямів господарювання.
Як наголосила директорка департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації Тетяна Гетьман, невеликі аграрні підприємства доволі часто платять високу ціну за знання, тому що отримують їх на власних помилках. Для того, щоб полегшити доступ, насамперед, дрібним підприємствам до якісних консультаційних послуг в усіх сферах аграрного сектору, створений онлайн-каталог з профілями місцевих дорадників.
Наразі у каталозі розміщено інформацію 20 дорадників та експертів, які можуть консультувати аграріїв Львівщини з питань економіки, технологій, управління, маркетингу, обліку, податків, права, екології, впровадження у виробництво сучасних технологій, новітніх досягнень науки і техніки тощо. Каталог буде згодом доповнюватись новими профілями дорадників.

Департамент агропромислового розвитку Львівської ОДА

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ