У Межівській громаді відвідали родини полеглих Героїв

За матеріалами інтернет-видань 02.01.2023 765

ММежівський селизний голова Володимир Зражевський відвідав родини полеглих Героїв Валерія Яковлєва та Станіслава Цибаньова, Новогригорівський старостинський округ. Володимир Зражевський зустрівся з мамами захисників, які віддали свої життя за Незалежність України  – Людмилою Вікторівною та Валентиною Власівною, передав їм гуманітарну допомогу.

     Першого січня Людмилі Вікторівні Яковлєвій – день народження.  Голова громади зазначив, що у нашій країні є категорія жінок-матерів, які родинні свята зустрічають зі сльозами на очах…

     Насамперед, це – мами, які вже ніколи не почують вітань від своїх синів, не отримають подарунків, листів, не обнімуть своїх дітей.

      Адже за кожним українським воїном стоїть тендітна, але водночас, сильна жінка – мати, яка його ростила, звичайно ж не для війни, але зрозуміла його вибір, благословила і оберігала його своїм материнським серцем. Знайшла в собі сили благословити його на захист України, за яку він віддав найцінніше – своє життя…

Селищний голова висловив матерям щирі слова вдячності, побажав міцного здоров’я, витримки, а також запевнив у підтримці з боку органів самоврядування.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ