У Новопокровській ТГ відкритий Центр життєстійкості

За матеріалами інтернет-видань 08.08.2024 101
У Новопокровській ТГ відкритий Центр життєстійкості

За повідомленням Новопокровської ТГ, Центр життєстійкості в громаді має стати оазою допомоги для всіх, хто переживає складні життєві обставини. Тут надаватимуть безоплатну психологічну та соціальну підтримку вразливим категоріям населення: ветеранам війни, родинам військових, особам з інвалідністю, внутрішньо переміщеним особам та іншим громадянам, які потребують допомоги. Це місце стане надійним притулком для тих, хто шукає розраду та підтримку у складних життєвих ситуаціях.
Очолює Центр життєстійкості голова Світочі Гоог  Альбіна Сільчук. Громадська організація "Світочі"  перемогла у пілотному експериментальному проєкті, метою якого є надання комплексних соціальних послуг населенню.
Зазначається, що для облаштування Центру життєстійкості з місцевого бюджету  виділено 100 тис гривень на ремонт приміщення. Перемога у проєкті дала можливість залучити 565 963 гривні від Фонду соціального захисту.
Додамо, експерти Центру життєстійкості раз на місяць виїжджатимуть по старостинських округах для допомоги мешканцям громади.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ