У одному із сіл Петриківського району 2-річну дитину дістали з вигрібної ями

За матеріалами інтернет-видань 21.06.2022 452
У одному із сіл Петриківського району 2-річну дитину дістали з вигрібної ями

У одному із сіл Петриківського району, поки батьки з компанією «вечеряли», дитина 2-х років упала у вигрібну яму. Коли дівчинку дістали, ніхто не зміг сказати, скільки вона там пробула. Повідомила у FB співробітниця  станції швидкої допомоги м. Кам'янського Лариса Биданцева.
Вона, зокрема, підкреслила, що у той час, коли наші воїни захищають Україну від клятого ворога, у деяких людей свято не закінчується.

" Жахливий випадок. Дівчинка була без свідомості з поверхневим диханням. Виклик надійшов о 20:05. Бригада Лівобережної підстанції Кам‘янської станції обласного центру ЕМД та МК під керівництвом Радія Шевченка у складі: лікар Іван Приходько, с/м Ірина Гранатова і водій Антон Свірчевський прибули о 20:14 на виклик. Після огляду і обстеження почали надавати екстрену допомогу. Дитину у вкрай важкому стані госпіталізовано до реанімації обласної дитячої клінічної лікарні міста Дніпро. Дякуємо  медикам за їх майстерність і професіоналізм, за те що дали дитині шанс на життя.   Хочу звернутись, якщо почують: люди, схаменіться, зупиніться, ви і без війни вбиваєте своїх дітей", - наголосила у Мережі Лариса Биданцева.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ