У Полтаві ракетний удар рф поранив 16 людей, з них двоє дітей

За матеріалами інтернет-видань 18.06.2024 641
У Полтаві ракетний удар рф поранив 16 людей, з них двоє дітей

    У Полтаві внаслідок ракетного удару рф 17 червня поранено 16 людей, серед яких двоє дітей, йдеться в повідомленні місцевої прокуратури

   «За процесуального керівництва Полтавської обласної прокуратури розпочате досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України)», – кажуть у відомстві.

   За даними слідства, 17 червня військовослужбовці збройних сил рф завдали ракетного удару по місту Полтава.

 
   «Попередньо ворог вдарив по цивільній інфраструктурі крилатою ракетою Х-59. Шістьох осіб госпіталізували. Пошкоджено кілька багатоповерхових будинків, приміщення дитячого садка, електролінії та гаражі», – зазначили у прокуратурі.
 
   Сили рф вдень 17 червня атакували цивільну інфраструктуру в Полтавському районі. Спочатку було відомо про 12 постраждалих, пошкоджені багатоповерхівки і ЛЕП.

   російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони. Зокрема, українські енергетичні обʼєкти упродовж останніх місяців регулярно зазнавали ударів російських ракет і дронів.

   Попри докази і свідчення, підла москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ