У Прядивці пройшла акція «Тепло на фронт»

Григорій Давиденко 24.10.2022 529
На зображенні може бути: 9 людей, люди стоять та на відкритому повітрі
    Село Прядивка, що ген-ген розполонилося по берегах однойменної річки після її витоку з Магдалинівського району, до 2016 року було центром сільської ради зі своїми двома тисячами фермерів-землеробів, тваринників, городників, людей інших сільських професій. Ще з 2014-го місцеві волонтери потужно єднають працьовитих земляків для підтримки воїнів Збройних сил України. І тепер, коли Прядивка як старостинський округ увійшла до Царичанської громади, центр якої звідси за неблизькі 22 км, тут добре знають, як діяти в цей нелегкий період війни. Зокрема, і перед холодами. Про велелюдну позавчорашню акцію допомоги нашим воїнам передової повідомила педагог і волонтер Ксенія Морковкіна:
   - Двадцять другого жовтня на території Прядивського старостату був проведений іще один захід, під гаслом "Тепло на фронт". Він мав зібрати кошти для закупівлі спальників і карематів у машину нашим хлопцям, на яку зараз іде збір коштів.
Прошумів наш ярмарок - і є що сказати.
Дорогі односельчани, ви самі не розумвєте, які ви класні , об'єднані єдиною метою Перемоги! Подивіться - скільки було різноманітного товару, скільки смаколиків, робіт, виготовлених власними руками! Думаю, ви зі мною погодитесь, що зіркою ярмарку став Гліб Жигалов, а домашнього колориту і затишку надали роботи Ольги Яківни Білоцерківської.
     На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та на відкритому повітрі
         Радує співпраця і підтримка магазину "Лан". Ідея зварити кашу і її організація - саме від сім'ї Миславців. А Усатий В. М. уже не вперше "дає добро" на користування своїми меблями.
Таня Дерій і Люда Солодка вклали всю свою душу, вміння і хороший настрій, тому каша вийшла на славу!
На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та текст «мый у внесок перемогу»
       Чого тут тільки не було! Квіти, овочі , фрукти, сири, випічка, чаї, лотерея, вироби з бісеру, прикраси для волосся і живі кролі!. Вибір товарів - широкий. Прядивка - творче село, і люди тут живуть вправні. Принесли шкарпетки, зв'язані з молитвами і пройняті любов'ю до наших захисників. І все було б добре, якби не оте "але"- війна. Ціни ростуть, але хлопців треба утепляти за будь-які кошти. Що у нас є на сьогодні? У нас у касі було 4 100грн, за ярмарок ми вторгували 14 580грн, за кашу - 1 307 грн, і іще сьогодні Миславець О. відвіз і здав частину макулатури на 1 000 грн.
        Нам треба закупити 10 пар тактичних перчаток на флісі по 500 грн, 6 спальників по 1000 грн і 6 карематів тактичних військових по 350грн. На жаль, два тижні назад все це було дешевше.
І як завжди, чекаємо ваших порад, бо ми не все бачимо, вміємо і знаємо. Всім спасибі. Працюємо далі.
Слава нашим захисникам!
Слава Україні! Слава нації!

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ