У «реформованому» Верховному Суді діє громадянин... рф

За матеріалами інтернет-видань 20.09.2022 314

           Як ви знаєте, журналісти "Схем" надали неспростовні докази російського громадянства голови Касаційного господарського суду Богдана Львова.

Останній зібрав с̶у̶д̶д̶і̶в̶ піонєров, які дружно відмовилися навіть в порядок денний включити питання про недовіру своєму керівнику Львову.

Це при тому, що закон гранично чіткий: набуття громадянства іншої держави = автоматичне припинення повноважень судді (ст. 121 ЗУ "Про судоустрій...").
Доба в АТО: 18 обстрілів, один український воїн загинув (ВІДЕО) |  Український інтерес

       Але суддям ВЕРХОВНОГО СУДУ начхати і на закон, і на здоровий глузд. Найвищі судді України ок з тим, що Касаційний господарський суд очолює громадянин рОСІЇ!

Шановні с̶у̶д̶д̶і̶ піонери Богдана Львова, ви усвідомлюєте, що своїми руками вбиваєте легітимність Верховного Суду? Своєю упоротістю – знищуєте найвищу судову інстанцію країни?

Завтра ця чи наступна влада захоче прикінчити незалежність Верховного Суду.

Хто буде вас захищати?! Та українці першими це рішення підтримають, бо КОЖНА родина страждає від росії, громадянина якого ви, піонєри, захищаєте на посаді.

Боягузи нікчемні, ви це спроможні догнати? Чесно кажучи, вас не шкода – туди вам, піонєрам, і дорога. Інституції Верховного Суду шкода – нам доведеться ще довго її після вас відчищати.

Окремі вітання Голові Верховного Суду Всеволоду Князєву, який одним своїм рішенням може і має викинути Богдана Львова з суду.

До речі, президент Володимир Зеленський може спокійно позбавити російського чорта громадянства України.

Вибачте за емоції. Мене криють такі історії. Українці безстрашно б'ють рашню на фронті, а в цей час купка нікчем в мантіях бояться начальника звільнити. Клятий встид...

Примарну надію на торжество здорового глузду дає ініціатива кількох суддів ВС, які напротивагу піонєрам Львова, добиваються звільнення останнього.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ