У Сумській і Запорізькій області аграрії підірвалися на ворожих мінах

За матеріалами інтернет-видань 04.05.2022 1488

За повідомленням 25 квітня поліції Сумської області у FB, у селі Нижня Сироватка по вулиці Станційна, поблизу залізничної станції, під час руху на мотоблоці з причепом на протипіхотній міні ПМН – 4 підірвався 29-річний працівник залізниці. Внаслідок вибуху чоловік отримав важку контузію та травми очей. Постраждалого госпіталізовано до медичного закладу.
Як зазначено у повідомленні, того ж дня, на узбіччі дороги біля с. Великий Вистороп, виявлено дві протипіхотні міни направленої дії "МОН-50" з підривачем. Міни були знешкоджені працівниками відділу вибухотехнічної служби ГУНП.
У Запорізькій області в с. Петрівка під час проведення польових робіт на міні підірвався трактор Fendt, тракторист загинув на місці. Така інформація прозвучала у добовому зведенні за 28 квітня від речника командування Сил оборони Запорізького краю полковника  Руслана Ткачука.
Правоохоронці радять всім громадянам утриматися від відвідувань лісів, парків, лісосмуг, полів та лук, які розташовані навколо населених пунктів, де перебували війська рф, аж до повного їх розмінування.
Про всі небезпечні знахідки прохання повідомляти поліцію за телефоном 102 та ДСНС за телефоном 101.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ