У заказнику «Приорільський» виявили важку спеціалізовану техніку для геолого - розвідувальних робіт без дозвільних документів

За матеріалами інтернет-видань 28.08.2024 119
У заказнику «Приорільський» виявили важку спеціалізовану  техніку для геолого - розвідувальних робіт без дозвільних документів

Про це повідомила Державна екологічна інспекція Придніпровського округу (Дніпропетровська та Кіровоградська області).
За її даними,  на території заказника загальнодержавного значення «Приорільський» в районі с. Чернеччина, Новомосковського району Дніпропетровської області, виявлено важку спеціалізовану техніку типу AHV-IV загальною кількістю п’ять одиниць. Вона використовується товариством з обмеженою відповідальністю «Вікоіл ЛТД» для проведення геолого - розвідувальних робіт.

"Дозвільну документацію та відповідні погодження, згідно яких проводяться геолого - розвідувальні роботи ТОВ «Вікоіл ЛТД» в межах території природно заповідного на розгляд не надано. Керівництво підприємства уникає притягнення до відповідальності.
На підставі вищевказаного Інспекцією здійснено виклик Поліції, на місце події прибула слідчо-оперативна група СВ ВП №1 Новомосковського РВП ГУНП в Дніпропетровській області. Представники національної поліції склали на місці протокол прийняття заяви про вчинене кримінальне правопорушення від  09.08.2024 року", - зазначається в повідомленні.

За даним фактом 13.08.2024 року внесено  СВ ВП №1 Новомосковського РВП відомості до ЄРДР про порушення кримінального впровадження.

Державна екологічна інспекція Придніпровського округу

 

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ