Україна ще може перемогти росію

За матеріалами інтернет-видань 12.05.2024 433

 

А потім стати сильнішою та незалежнішою

Як інформує Цензор.НЕТ, про це інтерв’ю виданню Politico заявила ексзаступниця державного секретаря США з політичних питань Вікторія Нуланд.

"Почнімо з того, що своєї мети путін уже не досяг. Він прагнув зрівняти Україну з землею та позбавити її суверенітету, незалежності, самостійності, демократичного майбутнього", – зазначила вона.

А ствердно відповіла на питання журналістів щодо того, чи може Україна досягти успіху.

"Чи може Україна досягти успіху? Безумовно. Чи може Україна вийти з цього більш суверенною, більш економічно незалежною, сильнішою, більш європейською, ніж вона є зараз? Безумовно. І думаю, так і буде", – наголосила вона.

А також повернути усі свої окуповані території.

"Вважаю, вона, безумовно, може прийти до того, що стане досить сильною, і путін буде загнаний у кут настільки, що сяде за стіл переговорів із позиції сили. Будь-яка угода має бути такою, щоб путін був змушений дотримуватися її. Це має фактично привести до угоди, яка передбачатиме виведення військ рф", - наголосила Нуланд.

Підтримка союзників

Проте для перемоги України потрібна постійна підтримка союзників. За словами Нуланд, США мають прискорити реалізацію багатьох ініціатив в Україні, зокрема у розбудові сил стримування в майбутньому, розгортанні озброєнь дальньої дії "зі стратегічним ефектом", забезпеченні захисту критичної інфраструктури, посиленні оборонно-промислової бази США й союзників, "щоб ми й Україна розбудовувалися швидше, ніж росія й Китай".

Нагадаємо, на початку березня 2024 року Нуланд пішла у відставку з посади заступника держсекретаря з політичних питань. Завжди була послідовною прихильницею України,


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ