«Україні мало своєї внутрішньої москалоти...»

За матеріалами інтернет-видань 15.08.2024 99
«Україні мало своєї внутрішньої москалоти...»
З телеграм - каналу журналіста Остапа Дроздова
 
 
Чи правильно я розумію, що Україна створює гуманітарний коридор для жителей Курскої області, аби наші братья дорогі зі своїми убогими пожитками, москворотими отприсками, календариками путіна, рускими паспортами й православієм головного мозку переїхали жити в країну, яку вони закликали бомбити?

Чи правильно я розумію, що Україні мало своєї внутрішньої москалоти – й вона збирається поселити в себе путіноїдів зі Суджанського району російської федерації? І вже й візи не потрібні…

Чи правильно я розумію, що зелена влада своїх власних біженців уже сповна забезпечила житлом, комфортом і дотаціями – і тепер люб’язно хоче надати прихисток п’ятій колоні з расєї-матушки?

Чи правильно я розумію, що держава раптом відкопала скарб Полуботка і знайшла мільйони зайвих коштів на забезпечення кого? – українофобів, «жертв окупації» прифронтових сіл? Своїм воїнам грошей нема, але руским бабкам на пенсії знайдеться.

Чи правильно я розумію, що в державних мужів уже зовсім відшарувалися мізки й вони начисто згубили компас логіки й здорового розсудку – щоб відкривати якісь-там гуманітарні коридори для рускоязичних етнічних руских, для яких ми – укронацисти й бандерофашисти?

Мдааааа… Далеко ми заїдем такими темпами.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ