Уночі рашисти били по Нікополю і Марганецькій громаді

Григорій Давиденко 05.08.2023 301
На зображенні може бути: текст

    Колишній віцепрезидент США, республіканець Майк Пенс, який є номінантом від Республіканської партії на президентські вибори США і який відвідав Україну із неанонсованим візитом та зустрівся з українським президентом Володимиром Зеленським, після повернення до Америки розпочав кампанію всебічної підтримки України у боротьбі проти російського вторгнення. Про це пише VOA.

   У всіх американських ЗМІ Пенс відверто назвав російського диктатора путіна "ворогом свободи № 1 у всьому світі". Так радикально до країни-терориста рф ставився у США раніше - серед кандидатів у президенти і очільників держави - лише сенатор Джон Маккейн.

   Коли б у всіх країнах демократичного світу були президентами такі люди, як Майк Пенс, терористична рф була б уже задушена справжніми санкціями та належним обсягом озброєнь ЗСУ і припинила б війну.

  Та поки цього не сталося, показовий терор рф проти демократії і свободи в Україні триває. Щойно голова Дніпро ОВА Сергій Лисак повідомив про нові воєнні злочини московитів:

   - Ворог продовжує терор нашої Нікопольщини. Упродовж  ночі тричі вгатив по району.
Агресор випустив з важкої артилерії десяток снарядів. Вони полетіли на Нікополь і Марганецьку громаду. Без загиблих та постраждалих.
Наслідки обстрілів зʼясовуються.
В інших населених пунктах регіону було тихо.
   Мирного дня.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ