Уночі рашисти двічі обстріляли Нікополь та Мирівську громаду

Григорій Давиденко 27.02.2023 303
На зображенні може бути: на відкритому повітрі
    Після вчорашнього денного затишшя московська орда знову нагадала жителям півдня Січеславщини про свою ганебну "місію" терористів на планеті Земля. На цьому фото не лише те, що несе дикунська ерефія в цей час Україні. Насправді на світлині зруйнованого будинку мирних жителів і те, що несе і принесла бундючна, хижа московія усьому світові упродовж крайнього тисячоліття, якщо не більше. Тому і опір цій варварській зграї мусить бути вселенський, у всіх сферах.
    Уранці голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак сповістив про нові воєнні злочини російських фашистів:
    - За нiч, що минула, ворог двічі обстрiляв Нiкопольський район. Пiд вогонь з важкої артилерiї потрапили сам Нiкополь та Мирiвська громада. Люди вцiлiли. Понiвеченi 8 приватних будинків, господарська споруда, авто, газогони та лiнiя електропередач.
▫️Наслідки атак рятувальники продовжують уточнювати.
▫️    Учора, в прощену неділю, ми просили один у одного вибачення. Але є нація, якій українці ніколи не пробачать. Жодного втраченого життя. Жодного пострілу в сторону наших міст і сіл. Жодного руйнування.
▫️Ці фото - людські сльози та біль. Настане час, коли вони стануть одним із доказiв у справі проти російських терористів. Ми всі наближаємо цей час!
▫️Всім тихого та легкого дня! Тримаймося, Дніпропетровщино.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ