Уночі рашисти кілька разів обстріляли Нікопольський район

Григорій Давиденко 20.09.2022 227
На зображенні може бути: дерево та на відкритому повітрі
    Цієї ночі ординські війська нагадали Січеславщині, Україні і всьому світові, що держава-терорист рф у своєму заяложеному "джентменському наборі" має лише дві речі - зброю і терор. І більше нічого. А природний газ, нафта є підвалинами, на яких ще тримається її військова потуга. Вочевидь, для припинення воєнних злочинів росії слід припинити іншим державам користуватися її енергетичними ресурсами, що вже і роблять майже всі країни Європи у санкційний спосіб. Проте в Азії санкції проти "біснуватої бензоколонки" підтримали лише Японія, Південна Корея та Тайвань. Відтак і на сьомому місяці від нелюдів прилітає, про що повідомив уранці голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук:
      - Ніч видалася напруженою.
🔺Відучора й до самого ранку в Нікопольський громаді було оголошено сигнал повітряної тривоги, яка тривала майже 9 годин. Окупаційні війська російської федерації неодноразово протягом ночі обстріляли Нікопольський район.
З «Градів» ворог двічі вдарив по Червоногригорівській ТГ. Ще двічі – по самому Нікополю. Окрім цього, російські окупанти били по Марганецькій громаді.
За попередньою інформацією, внаслідок обстрілів ніхто не постраждав. Масштаби руйнувань нині уточнюються.
🔺В інших районах Дніпропетровщини все спокійно. Ситуація на кордонах області знаходиться під повним контролем Збройних сил України.
Тихого дня!

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ