Уночі рашисти обстріляли Нікополь і Кривий Ріг, убили чоловіка

Григорій Давиденко 22.09.2022 472
На зображенні може бути: на відкритому повітрі
    "Імперія зла", як назвав колись Збігнєв Бжезинський Радянський Союз за його постійні збройні втучання в життя інших країн, реінкарнувалася в теперішній рф. Вона з несамовитою і скаженою люттю намагається будь-що втримати в своїх зловісних пазурах Україну. Пам'ятає, що раніше Україна-Русь привела її від личаків до космічної зброї, і тепер "платить". ординська московія пнеться щонайбільше завдати нам усіляких руйнувань і вбивств, не втямивши за свою куцу історію, що у світі давно діє закон бумерангу. Книга пророка Осії (8, 7): гласить: «Сіяли вони вітер, так жатимуть бурю». Те обов'язково буде, а поки війська рф знову порушили норми Міжнародного гуманітарного  права. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко:
   - Від ворожих ударів знову потерпали Нікопольський та Криворізький райони…
Близько опівночі росіяни накрили «Градами» Нікополь. Випустили по центральних кварталах з 20 снарядів.
Убили 35-річного чоловіка.
У місті понівечені 17 багатоповерхових та приватних будинків, газопровід та лінії електропередач. Вулиці усіяні вирвами та уламками боєприпасів.
російські снаряди прилетіли й у дві лікарні, школу, футбольне поле, краєзнавчий музей, адмінбудівлі, кілька магазинів та ринок. Пошкодив обстріл і стели на Алеї пам'яті…
Через атаку спалахнули чотири пожежі у торговельних кіосках та гаражах. Займання вогнеборці уже приборкали.
У Кривому Розі через атаку ворожого дрону-камікадзе горіла двоповерхова будівля. Рятувальники полум’я загасили. Люди не постраждали.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ