Усі бюджети мають іти на зброю для ЗСУ! - Тетяна Смоляр

За матеріалами інтернет-видань 16.03.2024 455
На зображенні може бути: 13 людей, люди стоять та у приміщенні
   Тетяна Смоляр, волонтер, Волинь, сторінка ФБ.
   У мене закінчилися цензурні слова, щоб описувати те, що роблять майже скрізь місцеві депутати…
   Не можу описати свої емоції і думки щодо наших депутатів, які голосують за зупинки, ремонти сходів, кляту бруківку і капітальні ремонти доріг!..
   В той час, як цвіт Української Нації щосекунди, ціною власного життя, захищає депутатів і їхні сімʼї, та і кожного з нас!
   Сором на все життя тим, хто голосував за благоустрій і озеленення Рівного під час війни!
   Для мене депутати, які голосують за благоустрій міста під час війни - це нелюди, які підіграють кремлю і готують місто до здачі. Замість обороняти його і забезпечувати захисників - вони чепурять Рівне!
   Для мене - це ЗРАДА! А ті, хто голосував за бруківку, капітальні ремонти доріг, озеленення, ремонти фасадів і т. п. під час повномасштабного вторгнення - це зрадники держави!
   Я не можу описати свої емоції і думки щодо наших депутатів, які вже готуються до виборів і цинічно позують на камери при прощанні з Героями, добре знаючи, що могли вберегти їх, але не зробили цього!
   Беремо плакати та прапори і вимагаємо від депутатів, яких ми обирали, спрямовувати НАШІ податки НАШИМ ЗАХИСНИКАМ на фронт, а не на бруківку і ремонти!
   Влада в руках народу, а не депутатів!
- ТАК! ВСЕ НА ЗСУ! В країні, де два роки повномасштабної війни - ВЕСЬ БЮДЖЕТ, який не спрямований на критичну інфраструктуру, повинен іти на ЗСУ!
   Вимагаймо усі, скрізь в Україні!
Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ