Увечері рашисти били по Мирівській та Марганецькій громадах

Григорій Давиденко 28.07.2024 127
Увечері рашисти били по Мирівській та Марганецькій громадах
   Вільний світ домінує над росією економічно, військово, культурно і технологічно, йому просто не вистачає волі змінити ситуацію в Україні. Та якщо вона впаде, НАТО доведеться витрачати набагато більші мільярди та мобілізувати свої війська, щоб захистити новий кордон війни.
    На цьому наголосив у ЗМІ тринадцятий чемпіон світу з шахів, російський опозиціонер Гаррі Каспаров. Коли з'явиться ця воля вільного світу "дотиснути" державу-терориста до виходу з України, досі неясно.
   А московити поряд з лінією фронту постійно обстрілюють мирне населення, попри Женевські конвенції 1949 року, що категорично забороняють це робити. Щойно очільник Дніпро ОВА Сергій Лисак повідомив про такі факти на півдні краю:
   - Ввечері росіяни продовжили атаки на Нікопольщину.
Два дрони-камікадзе скерували на Мирівську громаду. Пошкодили парник. По Марганецькій вдарили з важкої артилерії. Випустили з пів десятка снарядів. Якої шкоди там завдав ворог, з'ясовують фахівці.
   Та головне – звідусіль без жертв і постраждалих.
◾Після в районі ще були попередження про небезпеку. Повітряна тривога вночі лунала й для всієї Дніпропетровщини. Втім, минулося без обстрілів.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ