В Нікополі від артобстрілу орди загинула 61-річна жінка

Григорій Давиденко 28.02.2024 340
Немає опису світлини.
   
москва ніколи не заспокоїться, і буде застосовувати ступеневу агресію до України та всіх своїх сусідів. Наше завдання - не дати їй зосередитися на комусь із нас

Джерело: https://gazeta-fp.com.ua/article/stepan-bandera-mriyav-stati-agronomom
© gazeta-fp.com.ua
Європу все більше турбує певна "летаргійність" Сполучених штатів. Сьогодні спікери 23-х парламентів та очільниця Європарламенту Роберта Мецола направили відкритий лист до спікера Палати представників Конгресу США Майка Джонсона з проханням внести на розгляд законопроєкт про негайне виділення 60 мільярдів доларів військової допомоги для України, повідомив голова Верховної Ради Руслан Стефанчук.
  Це необхідно зробити якнайскоріше, бо від безкарності путіну потрапляє під хвіст віжка. Нові злочини його озброєної отари у Придніпров'ї навів у вечірньому дописі очільник Дніпро ОВА Сергій Лисак:
   - 17 приватних будинків та 11 господарських споруд. Інфраструктурний об’єкт й лінії електропередач. Комбайн і легкові авто.
Все це ворог понівечив на Нікопольщині тільки за сьогодні. Втім, найстрашніше – через російський терор знову загинула людина.
61-річна жінка. Її убили росіяни, вгативши з арти по Нікополю.
Трагедія сталася в заобіддя. Наслідки атаки уточнюємо.
Знову кров мирних – на руках окупантів. Терористам не відмитися від скоєного.
   Під ударом були сам Нікополь, Мирівська та Марганецька громади. Окупанти цілили дронами-камікадзе і артилерією. Загалом – 1️⃣2️⃣ атак на район упродовж дня.
   Складно... Втім, маємо допомагати один одному у біді. І щосили підтримувати оборонців. Аби пройти цей шлях. Він приведе до перемоги.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ