Вдень рашисти атакували Нікопольщину, поранили 19-річного чоловіка і 13-річного хлопчика

Григорій Давиденко 17.01.2024 450

        Терористичні дії кремлівських орд тривали в тилу і сьогодні. А очікувати серйозного просування Збройних Сил на полі бою союзники можуть тоді, якщо нададуть усе необхідне для перемоги над спільним ворогом. Про це колишній посол США в Україні Джон Гербст сказав під час дискусії у Давосі.

    Та поки усього потрібного немає, окупанти показують українцям і світу свою дурнувату "велич".  Про такі факти у Придніпров'ї повідомив голова обласної ради Микола Лукашук:

   - Безпекова ситуація у Дніпропетровщині станом на 18:30.
‼️За день окупанти атакували Нікопольщину з півтора десятки разів. Били з артилерії та запустили 12 дронів-камікадзе.
Одним з безпілотників вдарили по цивільному авто у Марганецькій громаді. Постраждав 19-річний молодий чоловік та 13-річний хлопчик. Перший у стані середньої тяжкості був госпіталізований та отримав всю необхідну медичну допомогу. На жаль, дитина отримала важкі поранення, зараз лікарі боряться за її життя.
▪️Також під удар потрапили Нікополь, Покровська та Мирівська громади. В райцентрі зачепило магазин та будівлю. У Мирівській громаді пошкоджений газогін та лінія електропередачі.
▪️В інших громадах області день минув без обстрілів.
❗️російські терористи навмисне спрямовують зброю на мирне населення, на наших дітей. Їхня тактика у тому, аби залякати та зневірити нас. Але окупанти не розуміють - щодня в українців лише міцніє ненависть до неадекватного сусіда.
   Ми не пробачимо і нічого не забудемо. А вони отримають справедливу відплату за кожен свій військовий злочин, скоєний проти України.
Тихої ночі.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ