Вдень ворог обстріляв Павлоградський, Криворізький райони та Нікополь

Григорій Давиденко 19.09.2022 367
На зображенні може бути: на відкритому повітрі
   Сьогодні ординські війська держави-терориста рф продовжили коїти в Січеславщині воєнні злочини. Лише з часу повномасштабного нападу 24 лютого 2022 року, за офіційними даними Офісу генпрокурора на 19 вересня, в Україні їх зафіксовано більше 34 тисяч. Масштаби руйнувань і загибелі мирних громадян надзвичайно великі, заявив нещодавно президент США Джо Байден. Проте кремль, попри вже накладені санкції, ще користується певною можливістю направляти свої людські і економічні ресурси для загарбницької війни в Україну. Як це було 19 вересня в краї, повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук:
   - Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 208 доба добігає кінця.
День у Дніпропетровщині видався неспокійним. Під ворожі обстріли потрапили три райони області.
🔺Рано вранці окупанти вдарили по Павлоградському району на межі з Донеччиною. На місці обстрілу рятувальники виявили 6-метрову вирву і уламки від боєприпасу. Ніхто не постраждав, було пошкоджено лінію електропередач. Наразі люди зі світлом.
🔺Також вранці та надвечір окупаційні війська рф вгатили по Криворізькому району.
В Зеленодольській ТГ внаслідок обстрілу постраждала жінка 58 років: вона дістала уламкове поранення грудної клітини. Перебуває в лікарні в стані середньої тяжкості.
Прилетіло у Криворізький район і надвечір. Попередньо – минулося без жертв.
🔺Нікопольська громада також була під ворожим обстрілом. Окупаційні війська рф вкотре вдарили по самому Нікополю зі ствольної артилерії. Там пошкоджено спорткомплекс, приватний будинок, лінію електропередач. Постраждалих немає.
🇺🇦 Попри все маємо й хорошу новину: вдень в небі над Кам‘янським районом наші сили ППО збили безпілотник окупантів. Дякую українським захисникам!👏🏻
Наостанок. Наші божевільні сусіди не можуть змиритися зі своїми невдачами на передовій. Воюють проти цивільного населення, руйнують інфраструктуру, гатять по мирним громадам. Але цей терор обов‘язково закінчиться. І тільки нашою Перемогою.
Покладаємося на Збройні сили України, допомагаємо нашим захисникам, віримо в Президента і в те, що мир в державі запанує зовсім скоро. А поки – працюємо задля спільної мети.
Все було, є і буде Україна.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ