Штрафи, замість вироків, за кримінальні злочини «зелених» стали системою, - Тарас Чорновіл

За матеріалами інтернет-видань 19.09.2022 382
 

На зображенні може бути: 1 особа, борода та стоїть

   На фото: Мецгер керує нападом на журналістів "Схем".
   Тільки стих скандал із судовою ухвалою стосовно Трухіна, де за всі сукупні злочини касира зеленої мафії повністю виправдали, а його приятеля, який узяв на себе аварію з численними важко постраждалими, "покарали" аж штрафом у 850 гривень... Добре, що ще поки САП і НАБУ не вдалося слугам Зеленського приватизувати (дякуємо дядечку Байдену). Зараз будуть його, Трухіна, тягати за спробу підкупу посадової особи - поліцейського - сумою в 150 тисяч доларів. але то не на довго. Зараз поспіхом, нехай і незаконно, генпрокурор і за сумісництвом кум Єрмака передасть провадження в ДБР чи СБУ, а ті за тиждень виправдають.
      А вже зараз маємо скандал із рішенням про екс-голові "Укрексімбанку" Євгену Мецгеру. Нагадаю, він видав кредит від державного банку особі з так званої линири. Завдав державі значних збитків і виступив спонсором тероризму. Прямим спонсором. А коли журналіст радіо "Свобода" задав йому про це питання, він влаштував напад на журналістів, відібрав камеру, незаконно утримував журналістів, які виконували свої службові обов'язки, спробував (невміло) знищити записаний під час офіційного й узгодженого інтерв'ю матеріал. Це відразу цілий букет кримінальних статей. Дуже важких статей.
      І знаєте, як у контрольованих Татаровим судах "покарали" Мецгера? Присудили 3400 гривень штрафу, що навіть не $100! Що потрібно для того, щоб завдання державі збитків у особливо великих розмірах, державну зраду або фінансування тероризму, перешкоджання журналістській діяльності, незаконне позбавлення волі та інше отримати таку смішну "кару"? Усе просто. Треба бути другом персонально Зеленського, а ще кумом подружки Зеленського і його Лєнки комедіантки з кварталу Олени Кравець.
Але ляпас суспільству з отаким "покаранням" - це ще не весь цинізм. Ще коли справа перебувала на розгляді, Мецгера, який, нагадаю, передав гроші прямо в линири, під час війни з рашею призначають радником міністра економіки (хотіли заступником, але тут уже західні союзники попередили, що грошей більше не дадуть) та вводять до Нацради з відновлення України. Яку країну він буде відновлювати - питання риторичне, точно, що не Україну.
       Цікаво, а Зеленський із своїми татаровими, єрмаками, мецгерами... усі вони переконані, що війна все спише?
   Тарас Чорновіл, офіційна сторінка ФБ.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ