Вдень ворог випустив по Дніпропетровщині 8 ракет, половину збили ЗСУ

Григорій Давиденко 11.10.2022 426
На зображенні може бути: вогонь та на відкритому повітрі
    Сьогодні вдень озброєні банди держави-терориста рф продовжили учорашню геноцидну практику - ракетні удари по мирних поселеннях та цивільній інфраструктурі. Про ці та інші надзвичайні події дня розповів у вечірньому дописі голова Дніпропетровської ОВА Микола Лукашук:
 
    - Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 230 доба добігає кінця.
Другий день поспіль рашисти тероризували Україну ракетами. Дніпропетровщина не стала виключенням.
🔺По нашій області ворог випустив 8 ракет. Половину з них перехопили і знищили сили ППО. Агресор атакував об‘єкти енергетичної інфраструктури у Кам‘янському та Павлоградському районах, є масштабні руйнування. Відповідні служби працюють над тим, аби ліквідувати наслідки обстрілів.
🔺Окрім цього, вдень кілька разів поспіль окупаційні війська російської федерації завдали удари по Марганецькій громаді, що в Нікопольському районі. Били з важкої артилерії. Попередньо – без постраждалих, масштаби руйнувань з‘ясовуються.
🔺В інших районах ворожих обстрілів не зафіксовано.
❌ Сьогодні рятувальники Дніпропетровщини знищили на території нашої області 4 вибухонебезпечні предмети. На території Херсонщини – 12 боєприпасів.
☝🏻Друзі, ми бачимо, що ворог навмисно гатить по енергетичній інфраструктурі. Тому знову закликаю всіх жителів наших громад за можливості заощаджувати електроенергію і зменшити її споживання. Зекономимо зараз – допоможемо країні та енергетичній системі. Ми вміємо об’єднуватися у найважчі моменти.
Все відновимо. Все відбудуємо. Покладаємося на наших захисників, віримо в Президента і в Україну, яка нині звитяжно виборює своє майбутнє. Переможемо 🇺🇦

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ