ВДВІЧІ ДЕШЕВШЕ, НІЖ МІСЯЦЬ ТОМУ

За матеріалами інтернет-видань 27.09.2023 359

У Дніпрі стрімко обвалилася вартість популярних фруктів

Ціни на яблука в супермаркетах стрімко падають порівняно з початком вересня. Тепер фрукти коштують вдвічі дешевше, ніж місяць тому. Які ціни у супермаркетах Дніпра та де купити вигідніше, – дослідили журналісти сайту «Наше місто».

1 вересня у супермаркетах Дніпра кілограм яблук можна було придбати щонайменше за 40 гривень. Тепер ситуація приємно змінюється: ціни зменшуються, а кількість такого фрукта на полицях магазинів збільшується.

У супермаркеті «АТБ» найдешевшими яблуками є «Гала», продаються вони за ціною 13,95 грн/кг. Цей же сорт у «Варусі» продається за 12,50 грн/кг. Проте ще місяць тому середня ціна «Гали» складала 44 гривні за кілограм.

Також в «АТБ» можна придбати яблука, які отримали назву «Слава Переможцям» за приємною ціною 13,95 грн/кг та фрукти сорту «Голден» за 17,95 гривні.
«Сільпо» пропонує яблука «Муцу» за ціною 24.99, в той час, як менше ніж місяць тому, у цьому ж супермаркеті вони коштували 39,99 гривні за кілограм.
«Ред Чіф» у «Сільпо» сьогодні коштують 29,90 грн/кг, «Хані Крісл» – 26,99, а «Голден Делішес» 34,99 гривні за гілограм.

У «Варусі» ціна на «Голден Делішес» найвища серед трьох популярних супермаркетів й складає 39.90 гривень за кілограм. Проте у «Варусі» можна знайти яблука і подешевше: 25.90 за «Зелене» яблуко та «українське» за 12,90.

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ